Bianca

Monk with Temple Sword

Description:

Utseende:
Mørkhudet halv-alv med svart hår og lilla øyne. Ganske liten og slank, ca. 165 cm høy (5’5’’), og 55 kg. Stort sett bare muskler og ikke fett, men ikke sånn kjempekraftige muskler.

Har et stort brannsår på den ene siden av ansiktet, og dekker derfor til ansiktet med et tørkle foran munn/nese, så bare øynene synes (men tørklet er tynt nok til at man kan snakke gjennom det uten problemer). Har også knekt nesa et par ganger. I tillegg masse arr over hele kroppen, noen av de synes godt. Disse fleste av disse kommer fra kamp, noen få av de fra mishandling. Dette er halve grunnen til den lave karismaen. (Den andre er mangelen på sosiale antenner). Uten alle arrene, og brannsårene ville hun sett helt normal ut; ikke pen, men ikke stygg heller.

Bekledningen er enkle lette klær, som det er lett å bevege seg i, lyse i “ørkenfarger”. Tørklet foran ansiktet har også utgangspunkt i ørkenbakgrunnen, men hun bruker det fortsatt på steder der det egentlig ikke er nødvendig. Har i tillegg en mørk , varm kappe, og sånn vanndrakt som de har på amba. Den mørke kappen blir nå byttet ut med en lion cloak. Har et skinnbelte med litt utskjæringer i, en amulett rundt halsen, bracers på armene og en ring med en rosa perle.

Av våpen så har hun et tempel sword hengende i beltet, og noen shurikens i en slags pose/lomme i beltet, og en crossbow på ryggen. I tillegg en handy haversack over den ene skulderen.

Oppførsel:
Har ikke helt gode sosiale antenner. Sier ting rett ut sånn hun mener det, har ikke noe filter. Blir litt lett irritert. Har store vanskeligheter med å stole på folk. Er redd for ild.

Leveregler (lawful neutral):
Hun har “lagd” sine egne leveregler; disse har i hovedsak blitt innprentet fra erfaringer:
1) Kroppen er et tempel og et våpen, og må dermed herdes og beherskes.
2) Survival of the fittest; klarer man ikke henge med blir man forlatt.
3) Ikke sløse, spesielt vann og mat.
4) Penger er ikke verdt så mye, med mindre man kan bruke det til ting man trenger for å overleve, slåss og forsvare seg.
5) Det er kun deg selv du kan stole på.
6) Det viktigste man kan ha med seg er vann og våpen.

Bio:

Kommer fra en nomade/krigerstamme på Amba. Oppvokst i et ganske hardt miljø, med lite tilgang på våpen, rustninger o.l, så hun ble trent til å slåss ubevepnet. Hun har også lært å sloss med sverd, da dette har blitt nedarvet fra familien.

Ble alltid sett på som et utskudd som liten, pga. rasen (få halv-alver i stammen), og var derfor i mange slåsskamper med de andre barna. Brannsåret er fra en gang hun ble dyttet inn i et bål. Foreldrene døde i kamp, når hun var ca. 8 år; i den kampen der en spåkone fortalte at de kom til å vinne, og de tapte hardt.

Har blitt testet gjennom en haug av forskjellige prøvelser, som en del av “opplæringen”. Hvis man overlevde disse, ble man sett på som “verdig”. Dette kunne være alt fra huslige oppgaver, og monotont arbeid, til tortur, til å måtte overleve flere dager i ørkenen alene eller med noen andre barn, med kun en kniv og et lite waterskin.

Hun valgte å forlate stammen og dra fra Amba, med et håp om at hun ville bli bedre behandlet et annet sted (selv om hun ser på dette som veldig rart og unaturlig hvis dette skjer). Hun vil også gjerne finne seg et hjem et sted, der det er trygt og godt, men det ligger i hennes natur å reise rundt, så hun vil nok ikke klare å slå seg til ro selv om hun skulle finne et slikt sted.

Bianca

Dames on the Dragons trail merethesh